Benvinguts a la web de la llar d'infants Peücs de Sant Feliu de Llobregat 

En aquesta web hi trobareu informació de la llar, actualitat del nostre entorn, un recull fotogràfic de les activitats i esdeveniments que anem realitzant, així com una zona de descàrrega per poder accedir amb comoditat a documentació que serà del vostre interès....i recordeu que podeu seguir la nostra activitat diària a Facebook

 

 

Per què va néixer la nostre llar d'infants?

Peücs va néixer fruit de la necessitats de dues mares que no trobaven una llar d'infants on escolaritzar els seus fills amb els valors que elles volien.

Plegades van engegar amb molta il·lusió un projecte d'escola familiar, acollidora i propera.

Peücs és una llar d'infants on la vida de l'infant i la seva evolució esdevenen els objectius primordials de tot l'equip docent; on es pretén treballar conjuntament amb la família i on la felicitat i la confiança dels més petits es converteix en la fita principal.

Des del seu inici, gener del 2.003, Peücs promou l'aprenentatge dels hàbits saludables que potencien el benestar dels nens i les nenes de 0 a 3 anys: higiene personal, activitat i descans, equilibri emocional, interacció social i autonomia personal. Es posa èmfasi en els aspectes de col·laboració en lloc dels de competitivitat i es pretén afavorir en els infants el sentiment de pertànyer a un grup.

 

...de nou, moltes gracies per la vostre visita a la nostra web.

 Eva Basora               
 Directora

 

La nostra història

Peücs va ser concebut a finals del més de juny de 2002, fruit de les necessitats de dues mares que no trobaven una llar d'infants on escolaritzar els seus fills amb els valors que elles volien. Plegades, juntament als seus marits, van engegar amb molta il·lusió un projecte d'escola familiar, acollidora i propera.

 

El 13 de gener de 2003, Peücs va obrir les portes a en Nico, en Kevin, en Mario, la Paula, la Marta i l'Alejandro...els nostres primers "nens". Aprofitem aquest petit repàs de la nostra història per agrair la confiança en nosaltres als seus pares, al igual que la resta de pares que van anar portant els seus tresors aquell primer any.

 

Any rere any hem anat incorporant a l'escola nous mètodes i serveis per que l'escola sigui propera i oberta per vosaltres, els pares, i un indret per als nens on es sentin...gaire bé com a casa

 

div class="clear">

User Login